Què ens fa diferents?
Els trets distintius de MIGMA Nutrició són, per una banda, l’acció comunicativa i de difusió de receptes i productes de temporada mitjançant a la utilització de les noves tecnologies, xarxes socials, xerrades i/o tallers.
Producte local
Apostam pel producte local i de temporada, redueix la contaminació, cuida el medi ambient i aprofita la seva qualitat nutricional.
Economia local
Posam en valor a les persones del camp, pageses i pagesos, apostant per l'impacte de la seva activitat en el territori.
MIGMA local saludable.
Establim sinergies amb aquells comerços locals per crear una xarxa que afavoreix la bona salut des d'una perspectiva dietètica.
Agenda 2030
Contribuïm amb la nostra feina amb iniciatives com els indicadors ODS, de l'ONU.
Compromís
PREVENIR
IMPLICAR
COOPERAR
L'objectiu principal no és només l'econòmic, la nostra filosofia és la responsabilitat social per tenir una societat sana. Podem definir l'alimentació saludable com a nutrició preventiva, ja que és una eina per evitar o prevenir el debut de diversos tipus de malalties. Es tracta d'una educació per adquirir costums saludables.
Volem involucrar a les persones a ser autònoms per portar una alimentació saludable, volem generar cooperació entre la societat poblera i els comerços locals, com també volem estar presents dins els centres escolars i fer una difusió, dels pilars fonamentals per seguir una alimentació saludable.
Per fomentar, el producte local i fresc de proximitat, i l'economia circular tenim convenis de col·laboració amb Fruites i Verdures Son March, Forn antic de Cas Cero, i Carnisseria Crestatx.