Biografia
Soc una persona que s’il·lusiona amb el que fa, i encara més si sap que el què fa millora la societat en conjunt. Des de ben petita he estat en contacte amb la terra, de família de pagesos, estim la terra i valor profundament la professió i els productes que ens dona.
Partint de la idea del “som el que menjam”, canalitz en la meva labor emprenedora els beneficis que ens aporten l’alimentació i el seu tot conjunt. Foment l’alimentació saludable i sostenible a persones que vulguin gaudir del meu servei, oferesc una atenció totalment personalitzada i adaptada a cada pacient. Cal fer salut i promocionar salut, i cal fer-ho des d’una alimentació i uns hàbits saludables, aquests també són uns dels meus objectius personals que vull difondre.
La passió i les inquietuds cap a la meva feina fan que estigui constantment en formació.
Experiència laboral
Fundadora de MIGMA nutrició a sa Pobla on desenvolup la meva activitat professional. Entre les diferents línies de feina hi desenvolup assessorament nutricional i la difusió alimentació saludable, sostenible i local mitjançant les xarxes socials i les xerrades.
Educació
- IES Francesc de Borja Moll, Tècnica superior en Dietètica, Palma 2017-2020
- Cousera, curs de nutrició i obesitat, formació a distància, octubre 2020
- Tadel formació, curs de salut, nutrició i dietètica, formació a distància, desembre 2020
- UOC, curs d’alimentació i nutrició per a esportistes, formació a distància, febrer 2021
- UIB, expert en nutrició i alimentació infantil , formació a distància, juny 2022
- Regenera, Màster en Psiconeuroimmunologia clínica, formació a distància, cursant actualment.